Na začetek

Paintball klub DarkSun

Društvo deluje od leta 2005 in ima svoj poligon postavljen v gozdu v Gorenjem Vrhpolju pri Šentjerneju (ta je od centra Šentjerneja oddaljen približno 3 km). Poligon meri okoli 5300 kvadratnih metrov ter je postavljen tako, da nudi enkratno adrenalinsko doživetje, hkrati pa tudi priložnost za dobro rekreacijo. Sprejme 20 igralcev in je bil popolnoma prenovljen spomladi leta 2011. Takrat smo poligon osvežili z novimi preprekami, novim mestom za zbiranje igralcev pred, med in po igri, dodanih je bilo nekaj zaklonilnikov, rov ter nekaj dodatnih stolpov.

Kakovostna oprema

Društvo pri svojem delovanju za izposojo uporablja vrhunsko opremo , ponuja tudi možnost, da se oprema uporablja tudi na drugih lokacijah in ne zgolj na lastnem (gozdnem) poligonu.

Opremo za vsakega uporabnika poligona oziroma igralca sestavljajo marker (paintball puška), jeklenka za plin, loader (rezervoar za paintball kroglice), maska za zaščito obraza ter kombinezon. Med opremo, ki je nujno potrebna za igranje paintballa, je seveda tudi kompresor za stisnjen zrak.

Ekipa DarkSun


Zaradi vse bolj nadobudne lastne ekipe igralcev paintballa, ki se udeležujejo tudi tekmovanj tako v naši državi, kot tudi zunaj Republike Slovenije, smo v letu 2014 kupili najbolj sodoben tekmovalni poligon.

To je prvi tekmovalni paintball poligon na področju države Slovenije in bivše Jugoslavije, sestavljen iz napihljivih ovir, ki omogoča prirejanje paintball tekmovanj na vseh nivojih.

Spletna stran

Našo spletno stran je, odkar smo jo postavili, obiskalo več tisoč obiskovalcev. Od tega je 65% novih, 45% pa ponovljenih obiskov. Vse to omogoča sklepanje o visoki popularnosti tega adrenalinskega športa. Leta 2011 smo uvedli tudi anketo, ki nam je pomagala izboljšati tako poligon, kot tudi kvaliteto naših storitev. Ugotavljamo, da smo v kar 75% uporabnikov naše ponudbe dobili zagotovilo, da nas bodo priporočili tudi svojim prijateljem in nas skupaj z njimi ponovno obiskali še isto leto. To se je dejansko tudi udejanjilo v kar 65% anketiranih uporabnikov. Ko smo v anketi spraševali, kaj bi po mnenju naših obiskovalcev bilo potrebno spremeniti ali pa dodati na našem poligonu, je polje v večini ostalo prazno, kar pomeni da svoje storitve izvajamo kakovostno ter strokovno.

Kontakt & Rezervacija

Anketa
Mobilna številka: 041-805-111
E-pošta: paintball.darksun@gmail.com
e-Rezervacija

DarkSun Paintball
Gorenje Vrhpolje 2a
8310 Šentjernej
Slovenija